Διασύρθηκε με τέσσερα γκολ από την Ουγγαρία το… φάντασμα της Αγγλίας!

Κάτι που μοιάζει με την Εθνική Αγγλίας, αλλά σίγουρα δεν… είναι, παρατάσσεται στο Nations League, υπό τις οδηγίες του Σάουθγκεϊτ, με τα «τρία Λιοντάρια» να ηττώνται για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες από την πρωτοπόρο του ομίλου, Ουγγαρία, με 4-0! Στα χνάρια της ομάδας του 53' η αρμάδα του Μάρκο Ρόσι.



Διασύρθηκε με τέσσερα γκολ από την Ουγγαρία το… φάντασμα της Αγγλίας!

Αδιανόητη εμφάνιση από τους Ούγγρους 69 χρόνια αργότερα και τον διασυρμό επί των Άγγλων με 6-3! Στην χειρότερη φάση της υπό τις οδηγίες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, φαίνεται πως βρίσκεται και… επίσημα η Αγγλία, η οποία ηττήθηκε για 2η φορά σε λιγότερο από 2 εβδομάδες από την Ουγγαρία, τώρα με 4-0, στο Μολινό, γνωρίζοντας τον διασυρμό. Ο Κέιν και η… παρέα του δεν σκόραραν για τέταρτο σερί ματς σε κανονική ροή αγώνα και τα «τρία Λιοντάρια» βρίσκονται στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου της 1ης κατηγορίας του Nations League, με δύο βαθμούς υπέρ τους και στο -5 από την κορυφή

Αν κάποιος έλεγε στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και τους ποδοσφαιριστές του, πριν από την έναρξη του Nations League, πως δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, η Αγγλία δεν θα έχει κερδίσει, δεν θα έχει σκοράρει σε κανονική ροή αγώνα, θα έχει βρει δίχτυα μόνο με πέναλτι και θα έχει ηττηθεί δις από την Ουγγαρία, πιθανότατα όλοι θα γελούσαν.

Και όμως, οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήρθαν να αποδείξουν πως οι φιναλίστ του EURO, βρίσκονται στην χειρότερη κατάσταση που έχουν βιώσει, υπό τις οδηγίες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ηττήθηκαν ξανά από τους Ούγγρους, αυτή την φορά με 4-0, χάρη στα γκολ του Σάλαϊ και του Ναγκί, με το πρώτο να ξεκινά από στατική φάση και ο μέσος της Φράιμπουργκ να γίνεται ο πρώτος, μη Άγγλος, στον 21ο αιώνα, που σκοράρει κόντρα στα «τρία Λιοντάρια» σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, σε δύο διαφορετικά γήπεδα της χώρας τους (Γουέμπλεϊ – Μολινό).

Χρόνος για αντίδραση υπήρχε, αλλά η ψυχολογία των Άγγλων δεν είναι καλή και αυτό γινόταν φανερό στις επαφές τους με την μπάλα. «Άγγιξαν» τεράστια ποσοστά κατοχής, αλλά δεν μετουσίωναν σε φάσεις την υπεροχή τους και το 2-0 από τον Σάλαϊ στο 70’, ήρθε να ολοκληρώσει το «σοκ» για το σύνολο του Σάουθγκεϊτ.

Και όμως, το «σοκαριστικό» βράδυ των γηπεδούχων δεν είχε τελειώσει, με τον Κέιν να καταγράφει δοκάρι στο 77’ και τρία λεπτά αργότερα, τον Ναγκί να κάνει το 3-0! Από εκεί και πέρα, το ματς «έσβησε», όπως αναμενόταν και μετά την αποβολή του Στόουνς, η Αγγλία διασύρθηκε, δεχόμενη και 4ο τέρμα από τον Ναγκί, και μετά από αυτό το τραγικό βράδυ βρίσκεται στην τελευταία θέση του 3ου ομίλου της 1ης κατηγορίας του Nations League, έχοντας πραγματοποιήσει αποκαρδιωτικές εμφανίσεις!

Δημήτρης Μανάκος