Αποχαιρέτησε την Έβερτον ο Κένι και υπέγραψε στην Χέρτα: «Φεύγω από την πόλη, αλλά η καρδιά μου είναι στην ομάδα»!

Παρελθόν από την Έβερτον αποτελεί με κάθε επισημότητα ο Τζόντζο Κένι, ο οποίος μετά από 10 χρόνια στο «Γκούντισον Παρκ» αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Χέρτα!



Αποχαιρέτησε την Έβερτον ο Κένι και υπέγραψε στην Χέρτα: «Φεύγω από την πόλη, αλλά η καρδιά μου είναι στην ομάδα»!

Μπορεί ο Τζόντζο Κένι να μην ήταν ποτέ ο ποδοσφαιριστής που θα εντυπωσίαζε άπαντες με τις ποδοσφαιρικές αρετές του, όμως ουδείς μπορεί να πει πως παρέμεινε για 10 χρόνια στην Έβερτον, δίχως να την αγαπά.

Βρέθηκε από τα 15 του στις ακαδημίες της, παρέμεινε στο «Γκούντισον Παρκ» μέχρι και τα 25, αλλά αισίως αισθάνθηκε πως ο κύκλος του στην ομάδα είχε κλείσει. Για τον λόγο αυτό, απέρριψε την τριετή πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε και επισημοποίησε την συμφωνία του με την Χέρτα, η οποία θα αποτελέσει την 2η γερμανική ομάδα που θα εκπροσωπήσει, μετά την Σάλκε πριν από τρία χρόνια.

Στο αντίο του, φρόντισε να αναδείξει την αγάπη του για την Έβερτον, γράφοντας στα social media:

«Φεύγω από την πόλη, αλλά η καρδιά μου δεν αποχαιρετά την ομάδα. Ευχαριστώ για όλα την Έβερτον. Πέρασα υπέροχα με όλους μου τους συμπαίκτες, τους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο. Και φυσικά με τους οπαδούς μας. Κάνατε τα πάντα ρεαλιστικά για εμένα και με κάνατε τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Προσέχετε, εύχομαι τα καλύτερα!»

Δημήτρης Μανάκος