Η Λιντς συμφώνησε με την Μπάγερν για τον Μαρκ Ρόκα, στα 14 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής!

Δημοσιεύματα στην Αγγλία κάνουν λόγο για συμφωνία της Μπάγερν και της Λιντς για την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Μαρκ Ρόκα, με τα «παγώνια» να βγάζουν από τα ταμεία τους 14 εκατ. ευρώ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.



Η Λιντς συμφώνησε με την Μπάγερν για τον Μαρκ Ρόκα, στα 14 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής!

Η ενίσχυση της Λιντς συνεχίζεται και μετά την απόκτηση των Μπρέντεν Άαρονσον και Ράσμους Κρίστενσεν, ο Μαρκ Ρόκα βρίσκεται ένα βήμα πριν την μετακόμισή τους στο Δυτικό Γιορκσαϊρ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Ισπανός μέσος της Μπάγερν Μονάχου τα βρήκε σε όλα με τα «παγώνια» και πλέον μένει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες για να ολοκληρωθεί το deal, που θα τον βρει στο Έλαντ Ρόουντ για τα επόμενα 4 χρόνια.

Οι Βαυαροί αξιώνουν 15 εκατ. ευρώ για τον παίκτη που αγόρασαν το 2019 από την Εσπανιόλ έναντι 9 εκατ. ευρώ, όμως σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο ομάδες φέρεται πως συμφώνησαν στο ποσό των 12 εκατ. με 2 εκατ. με μορφή μπόνους.

Η απόκτηση του παίκτη έχει εγκριθεί από τον Τζέσι Μαρτς, με στόχο να ενισχύσει τον χώρο του κέντρου που πληγώθηκε σε μεγάλο βαθμό η Λιντς την φετινή σεζόν, μετά τον τραυματισμό των Κάλβιν Φίλιπς και Στιούαρτ Ντάλας. 

 

Στράτος Μαρίνος