Ο «αδικημένος» Σον θέλει να φανεί ισάξιος των Χάαλαντ και Νούνιες!

Ο Σον αδικήθηκε από τους συναδέλφους του στην ψηφοφορία για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν αλλά και για την καλύτερη ενδεκάδα και φέτος είναι έτοιμος να «ταράξει» τα νερά, προσπαθώντας να ακολουθήσει την πορεία των Χάαλαντ και Νούνιες που έρχονται ορεξάτοι στην Πρέμιερ Λιγκ.



Ο «αδικημένος» Σον θέλει να φανεί ισάξιος των Χάαλαντ και Νούνιες!

Με 23 γκολ, κανένα εξ αυτών από την άσπρη βούλα, τερμάτισε στην κορυφή της λίστας των σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ και μοιράστηκε το Χρυσό Παπούτσι με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Βοήθησε, παράλληλα, την Τότεναμ να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Ωστόσο, ο Σον δεν βρέθηκε ανάμεσα στους υποψηφίους για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν ενώ οι συνάδελφοί του δεν τον συμπεριέλαβαν στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, με την τριάδα μπροστά να αποτελείται από τους Μανέ, Σαλάχ και Κριστιάνο.

Φέτος, ο ανταγωνισμός είναι ακόμη μεγαλύτερος καθώς στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου κατέφθασαν δύο «κανόνια» που δεν σταμάτησαν να «ματώνουν» τα αντίπαλα δίχτυα την περασμένη σεζόν.

Φυσικά, ο λόγος για τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι και τον Ντάργουιν Νούνιες  της Λίβερπουλ που είναι έτοιμοι να τρομοκρατήσουν ακόμη περισσότερο τους αντίπαλους αμυντικούς και να ανοίξουν την ψαλίδα των δύο κορυφαίων της Αγγλίας με τις υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται τουλάχιστον μία ταχύτητα πιο κάτω.

Όμως, όσο ταπεινός και ήρεμος φαίνεται ο Χέουνγκ Μιν Σον, τόσο περισσότερο θέλει να πάρει την εκδίκησή του για την μη επιλογή του στα PFA από τους συναδέλφους του και έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να μετατραπεί σε δεινό σκόρερ, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ανταγωνιστεί δύο επιθετικούς που θεωρούνται από τους καλύτερους στον κόσμο αυτή την περίοδο.

Στράτος Μαρίνος