Νούνιες: «Η μητέρα μου δεν έτρωγε για να φτάσει το φαΐ για εμάς, δεν θα ξεχάσω ποτέ από πού προέρχομαι»

Ο Νούνιες παρά τα 100 εκατ. που ξοδεύτηκαν για να καταφέρει να βρεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, δεν ξεχνάει ποτέ τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και τις θυσίες που έκανε η μητέρα του για να φτάσει εκείνος στο κορυφαίο επίπεδο.Νούνιες: «Η μητέρα μου δεν έτρωγε για να φτάσει το φαΐ για εμάς, δεν θα ξεχάσω ποτέ από πού προέρχομαι»

Από τις φτωχογειτονιές του Αρτίγας στην Ουρουγουάη μέχρι και το μεγαλείο του Άνφιλντ, ο Ντάργουιν Νούνιες αναγκάστηκε να κάνει πολλές θυσίες για να ακολουθήσει το όνειρό του και να γίνει πλέον ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης.

Ωστόσο, το ίδιο και η μητέρα του που εξαιτίας της φτώχειας δεν μπορούσε να θρέψει ολόκληρη την οικογένειά της και πολλές φορές δεν έτρωγε το φαγητό για να φτάσει για εκείνον και τον αδερφό του.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν ξεχνάει τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και ευχαριστεί καθημερινά την μητέρα του που θυσίασε τόσα για να βρίσκεται σήμερα ο μικρός Νούνιες στο κατώφλι της Λίβερπουλ.

«Πριν από 10 χρόνια, μερικές φορές πήγαινα να κοιμηθώ με άδειο στομάχι. Όμως και η μαμά μου έκανε το ίδιο. Σιγουρευόταν ότι θα φάμε πρώτα εγώ με τον αδερφό μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ από πού προέρχομαι», είχε πει σε συνέντευξή του ο 22χρονος επιθετικός.

Στράτος Μαρίνος