Ο Βενγκέρ επέστρεψε στους πάγκους για φιλανθρωπικό αγώνα! (vid)

Στα πλαίσια ενός φιλανθρωπικού αγώνα που διοργάνωσε η UNICEF, ο Αρσέν Βενγκέρ επέστρεψε στους πάγκους για να προπονήσει την 11άδα του «Κόσμου», απέναντι στον Χάρι Ρέντναπ και τους «11» της Αγγλίας.



Ο Βενγκέρ επέστρεψε στους πάγκους για φιλανθρωπικό αγώνα! (vid)

Το Soccer Aid πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία χρονιά στο στάδιο του Λονδίνου με στόχο την δωρεά ενός σημαντικού ποσού για την UNICEF, με την παρουσία μεγάλων αστέρων του ποδοσφαίρου και της showbiz.

Από τον Κάραγκερ και τον Ολυμπιονίκη Μο Φάρα, μέχρι τον άνθρωπο-αστραπή Γιουσέιν Μπόλτ και τον Ρομπέρτο Κάρλος, όλοι ενώθηκαν για να βοηθήσουν τους μη προνομιούχους αυτού του κόσμου.

Στον πάγκο της 11αδας του «Κόσμου» βρέθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ που επέστρεψε στην προπονητική μετά την απόσυρσή του, το 2018, προτού αναλάβει διοικητική θέση στην UEFA.

Ο άλλοτε τεχνικός της Άρσεναλ είδε την ομάδα του να επικρατεί στα πέναλτι, μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας και να σηκώνει το τρόπαιο του θεσμού. Ωστόσο, το πιο σημαντικό ήταν το γεγονός πως μαζεύτηκαν περισσότερα από 15 εκατ. λίρες για την UNICEF, αριθμός ρεκόρ για το Soccer Aid.

 

Στράτος Μαρίνος