Ακραίο σενάριο για Σουάρες και Άρσεναλ!

Ένα σενάριο από το πουθενά φαίνεται πως έχει προκύψει ανάμεσα σε Άρσεναλ και Λουίς Σουάρες, με αγγλικά δημοσιεύματα να συνδέουν την πιθανή επιστροφή του Ουρουγουανού επιθετικού στο «Νησί», με το γεγονός πως οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται στην αναζήτηση επιθετικού!



Ακραίο σενάριο για Σουάρες και Άρσεναλ!

Μπορεί ο πρώτος στόχος της Άρσεναλ για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης να είναι ο Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος  δεδομένα θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως όσο ο Βραζιλιάνος δεν συμφωνεί οριστικά με τους Λονδρέζους, τόσο τα σενάρια για τις εναλλακτικές περιπτώσεις πληθαίνουν.

Μία τέτοια φαίνεται πως αποτελεί ο Λουίς Σουάρες, με αγγλικό δημοσίευμα να επισημαίνει πως ο Ουρουγουανός θέλει να επιστρέψει στην Premier League, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» θεωρούν πως θα μπορούσε να συμβάλλει τα μέγιστα στην προσπάθειά τους για επιστροφή στο Champions League.

Μένει να δούμε αν το εν λόγω σενάριο είναι ρεαλιστικό και αν ο Σουάρες θα πάρει μεταγραφή στην Άρσεναλ, πραγματοποιώντας έστω και αργά, την επιθυμία του Αρσέν Βενγκέρ, που τον ήθελε στο «Έμιρεϊτς» πριν από μία δεκαετία!

Δημήτρης Μανάκος