Η αδυναμία στο σκοράρισμα και ο Ράμσντεϊλ που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά! (vid)

Η Αγγλία έμεινε ξανά στο μηδέν, ανήμπορη να «τελειώσει» τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε μπροστά από την εστία του Ντοναρούμα, την ίδια ώρα που ο Ράμσντεϊλ άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Σάουθγκεϊτ και έκανε τον Πίκφορντ να τρέμει για την θέση του κάτω από τα γκολπόστ των «τριών λιονταριών».



Η αδυναμία στο σκοράρισμα και ο Ράμσντεϊλ που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά! (vid)

Σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, Αγγλία και Ιταλία έμειναν στο «μηδέν» στο Μολινό για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Nations League, με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Για τα «τρία λιοντάρια» παρέμεινε το πρόβλημα στο σκοράρισμα, με τον Στέρλινγκ να αποτελεί τον κύριο εκφραστή των ευκαιριών καθώς ο Κέιν βρέθηκε στον πάγκο για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο πρώτος Άγγλος σκόρερ της σεζόν, Τάμι Έιμπραχαμ.

Ο κόσμος στο Μολινό είδε την ομάδα του Σάουθγκεϊτ να δυσκολεύεται στην δημιουργία ευκαιριών αλλά και στο σκοράρισμα, έχοντας βρει δίχτυα μόνο από την άσπρη βούλα κόντρα στην Γερμανία.

Ωστόσο, για όσα χάθηκαν μπροστά, ο Άαρον Ράμσντεϊλ είχε την απάντηση κάτω από τα γκολπόστ. Ο γκολκίπερ της Άρσεναλ ήρθε με φόρα από την εξαιρετική σεζόν του στην Πρέμιερ Λιγκ, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις για να κρατήσει την εστία του ανέπαφη.

Την ίδια ώρα, ο Πίκφορντ, που στην καλή του μέρα μοιάζει ανίκητος, παρακολουθούσε από τον πάγκο τον συμπαίκτη του να δίνει ό,τι έχει για να γίνει εκείνος το νούμερο «1» των «τριών λιονταριών» και σίγουρα η εμφάνισή του, τον άγχωσε. Από την τρελή απόκρουση στο σουτ του Τονάλι μέχρι και τις σημαντικές επεμβάσεις σε τετ-α-τετ των Ιταλών, ο «Ραμς» απέδειξε πως ο συμπάικτης του δεν έχει πάρει την φανέλα του βασικού στο σπίτι και μέχρι το Μουντιάλ του Νοεμβρίου, οι ισορροπίες μπορεί να έχουν αλλάξει…

 

Στράτος Μαρίνος