Ο Κόουλμαν ξετρέλανε μικρό Ουκρανό πρόσφυγα γνωρίζοντάς του τον Μικολένκο! (pics)

Μία όμορφη στιγμή σε ένα μικρό παιδί που αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι του στην Ουκρανία λόγω της ρωσικής εισβολής χάρισε ο Σίμους Κόουλμαν, αφού του έκανε το χατίρι και του γνώρισε τον συμπαίκτη του, Βίταλι Μικολένκο.



Ο Κόουλμαν ξετρέλανε μικρό Ουκρανό πρόσφυγα γνωρίζοντάς του τον Μικολένκο! (pics)

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει αναγκάσει πολλούς να αφήσουν τα σπίτια τους και να ψάξουν κατοικία σε μία άλλη χώρα προκειμένου να προστατευθούν από τα πυρά των Ρώσων εισβολέων.

Ένα μικρό παιδί από την Ουκρανία, έφυγε μαζί με την οικογένειά του και ταξίδεψε ως την Ιρλανδία για να μείνουν και να κάνουν μία νέα αρχή μακριά από τους κινδύνους ενός πολέμου.

Ο Σίμους Κόουλμαν, αρχηγός της εθνικής Ιρλανδίας, γνώρισε τον μικρό πρόσφυγα, λίγο πριν φορέσει το περιβραχιόνιο για να αγωνιστεί απέναντι στην Ουκρανία, στο πλαίσιο του Nations League και του «έραψε» ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο με την κίνησή του.

Ο αμυντικός της Έβερτον πήρε αμέσως τηλέφωνο τον Ουκρανό συμπαίκτη του στα «ζαχαρωτά», Βίταλι Μικολένκο, με τον μικρό να ξετρελαίνεται και να μην μπορεί πιστέψει αυτό που συνέβαινε.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο μικρός χαμογέλασε ακόμη περισσότερο καθώς η Ουκρανία κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Δουβλίνο επικρατώντας με 1-0 της Ιρλανδίας.

 

Στράτος Μαρίνος