«Συγγνώμη, αλλά... δεν υπήρχε άλλος τρόπος να κάνουν πίσω οι οπαδοί στις θύρες»!

Από τη μια απολογία, από την άλλη... κοροϊδία! Ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Παρισιού ζήτησε συγγνώμη για την κακή λειτουργία του πλάνου για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και τόνισε πως δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να «επικοινωνήσουν» οι Αρχές με τον κόσμο, πέρα από τη χρήση του σπρέι!  



«Συγγνώμη, αλλά... δεν υπήρχε άλλος τρόπος να κάνουν πίσω οι οπαδοί στις θύρες»!

Ο Ντιντιέ Λαλμέντ μάλλον κάνει χειρότερα τα πράγματα σε μια κατάσταση που ήδη είναι... παντελώς αποτυχημένη αναφορικά με την διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ στο Stade de France.

Οι αναίτιες επιθέσεις των αστυνομικών με τα σπρέι στα μάτια των οπαδών της Λίβερπουλ και η απόλυτη έλλειψη οργάνωσης για τον τρόπο με τον οποίο θα περνούσε ο κόσμος τα τουρνικέ για να μπει στο γήπεδο, δεν δικαιολογήθηκαν ούτε κατά το ήμισυ.

Ο επικεφαλής της Αστυνομίας του Παρισιού, Ντιντιέ Λαλμέντ, ναι μεν ζήτησε συγγνώμη για όσα συνέβησαν, έχοντας παραδεχθεί πως το πλάνο που είχαν θεσπίσει οι Αρχές... πήγε περίπατο, ωστόσο, βρήκε φρόνιμο να τονίσει ότι: «Ζητήσαμε από τον κόσμο να κάνει μερικά βήματα πίσω από τα τουρνικέ και έγινε χρήση σπρέι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος, διαφορετικά θα γινόταν και χρήση των γκλοπ»!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης