Αποχωρεί από την Λίβερπουλ ο Μιναμίνο!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Νησί, ο Τακούμι Μιναμίνο είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου από τους «ρεντς», με αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του και την Λίβερπουλ να ελπίζει να βάλει στα ταμεία της ένα σεβαστό ποσό.



Αποχωρεί από την Λίβερπουλ ο Μιναμίνο!

Μπορεί να μην διέθετε την ποιότητα των υπόλοιπων επιθετικών της Λίβερπουλ, ωστόσο ο Τακούμι Μιναμίνο είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της ομάδας, πετυχαίνοντας τέρματα σε καίρια σημεία που οδήγησαν μέχρι την κατάκτηση των δύο φετινών Κυπέλλων.

Ωστόσο, ο χρόνος του στο Άνφιλντ μοιάζει να τελειώνει καθώς φαντάζει δύσκολο να βρεθεί στα βασικά πλάνα του Γιούργκεν Κλοπ. Βέβαια, αρκετές ομάδες από την Πρέμιερ Λιγκ παρακολουθούν στενά την περίπτωση του Ιάπωνα έχοντας εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Συγκεκριμένα, οι Λιντς, Σαουθάμπτον, Φούλαμ και Γουλβς εξετάζουν τις επιλογές τους για να αποκτήσουν τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, ενώ στο κόλπο βρίσκεται και η Μονακό. Οι «ρεντς» δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον παίκτη για «ψίχουλα» και ελπίζουν να αποκομίσουν το ποσό των 17 εκατ. λιρών για να τον παραχωρήσουν.

 

Στράτος Μαρίνος