Κονατέ για κλήση εθνικής Γαλλίας: «Ήμουν σε ένα πλοίο στην Ελλάδα όταν με κάλεσαν»

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ κλήθηκε για πρώτη φορά στους «τρικολόρ» από τον Ντιντιέ Ντεσάμπ για τις αναμετρήσεις του UEFA Nations League και ο ίδιος δήλωσε πως διασκέδαζε με φίλους του στην χώρα μας όταν του ήρθαν τα καλά νέα.



Κονατέ για κλήση εθνικής Γαλλίας: «Ήμουν σε ένα πλοίο στην Ελλάδα όταν με κάλεσαν»

Ο Γάλλος αμυντικός της Λίβερπουλ, ζει το όνειρό του από το περασμένο καλοκαίρι καθώς μεταγράφηκε από την Λειψία στους «reds» και από τότε έχει κατακτήσει δύο τρόπαια, το FA Cup και το Carabao Cup. Βέβαια, ο ίδιος έχει πια την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ, μιας και αγωνίστηκε και στον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League.

Ενώ το αποκορύφωμα, είναι η πρώτη του κλήση από την χώρα του και η ιστορία εκείνης της σημαντικής ημέρας για τον ίδιο, είναι αρκετά… περιπετειώδης. Χαρακτηριστικά, τόνισε:

«Ήμουν σε ένα πλοίο στην Ελλάδα με μερικούς φίλους μου και περνάγαμε πολύ ωραία. Μέχρις ότου, να δω δύο αναπάντητες κλήσεις στο κινητό μου από έναν άγνωστο αριθμό. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να καλέσω πίσω επειδή δεν ήξερα. Όταν έμαθα τα νέα τρελάθηκα και άρχιζα να χορεύω με τους φίλους μου».  

Φοίβος Πεφάνης