Θέλει Champions League ο Νούνιες – μόνο Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση!

Η μεταγραφή του Νούνιες της Μπενφίκα φαίνεται πως θα αποτελέσει το βασικό «σίριαλ» του καλοκαιριού, με τον επιθετικό των «αετών» να θέλει να αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης περιόδου, αλλά μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ να είναι αυτές που έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση!



Θέλει Champions League ο Νούνιες – μόνο Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση!

Δεδομένη μοιάζει η αποχώρηση του Ντάργουιν Νούνιες από την Μπενφίκα για μία ομάδα της Premier League, με τέσσερις να είναι αυτές που έχουν ήδη ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του. Ο λόγος φυσικά για την Τότεναμ, την ¶ρσεναλ, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νιούκαστλ, με την λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά να είναι το… Champions League.

Ο επιθετικός των «αετών» θέλει να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης χρονιάς, αλλά γνωρίζει πως μόνο η πρώτη θα του δώσει αυτή την δυνατότητα, την ώρα που «κανονιέρηδες» και «κόκκινοι διάβολοι» θα παίξουν και κατά γενική ομολογία θα… διεκδικήσουν το Europa League.

Ωστόσο, μόνο η Γιουνάιτεντ και η Νιούκαστλ έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του και μένει να δούμε αν ο ίδιος θα πει το «ναι» ή αν θα αναμένει μία καλύτερη προσφορά, αποσκοπώντας φυσικά και σε υψηλότερες οικονομικές απολαβές.

Δημήτρης Μανάκος