Αλεξάντερ – Άρνολντ: Οι μαγικές μπαλιές του ήταν για περισσότερες από 18 ασίστ (vid)

Ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ γι' ακόμα μια σεζόν φρόντισε να φτιάξει όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ, ωστόσο, αν εκείνοι είχαν καλύτερες επιλογές στο τελείωμα των φάσεων, ο ΤΑΑ θα μπορούσε να έχει... εκτοξεύσει περισσότερο τις επιδόσεις του.  Αλεξάντερ – Άρνολντ: Οι μαγικές μπαλιές του ήταν για περισσότερες από 18 ασίστ (vid)

Ο Άγγλος φουλ μπακ ήταν ο δημιουργός 18 τερμάτων για τους «κόκκινους» σε όλες τις διοργανώσεις την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Τελείωσε την χρονιά με το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ αφού το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό χάθηκαν. Όμως, ακόμα κι αν έμεινε όνειρο το quadruple, η ομάδα δείχνει ότι έχει αντοχές και «δίψα» για να το κυνηγήσει ξανά.

Ο Αλεξάντερ – Άρνολντ θα μπορούσε να έχει προσφέρει περισσότερες ασίστ, αν οι υπόλοιποι που λάμβαναν τις μπαλιές του είχαν πιο καθαρό και ψύχραιμο μυαλό όταν αποφάσιζαν τον τρόπο με τον οποίο ήθελαν να σκοράρουν. Επειδή, όμως, αυτό δεν συνέβαινε, αυτομάτως... καταστρέφονταν και οι μεταβιβάσεις του ΤΑΑ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Κώστας Ζάλιαρης