Σας έλειψαν; Οι τρελές ομαδικές φωτογραφίες της Ουαλίας επιστρέφουν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ! (pics)

Η Ουαλία προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στα γήπεδα του Κατάρ και θα συμμετάσχει σε ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση μετά τα δύο τελευταία Euro. Όμως μαζί με τους «Δράκους» επιστρέφουν και οι τρελές ομαδικές φωτογραφίες πριν από τις αναμετρήσεις που έχουν αγαπήσει όλοι οι φίλαθλοι ανά τον κόσμο.



Σας έλειψαν; Οι τρελές ομαδικές φωτογραφίες της Ουαλίας επιστρέφουν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ! (pics)

Η Ουαλία τα κατάφερε. Αναδείχθηκε νικήτρια των μπαράζ, επικρατώντας με 1-0 της Ουκρανίας και θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ στα τέλη του Νοεμβρίου, για πρώτη φορά έπειτα από 64 χρόνια.

Ο Μπέιλ και η παρέα του το γιόρτασαν σε μπαρ στο Κάρντιφ που ανήκει στον Ουαλό επιθετικό και όλα είναι έτοιμα για την επιστροφή τους σε μία μεγάλη διοργάνωση, μετά από δύο συμμετοχές σε Euro 2016 και Euro 2020, έχοντας  βελτιωθεί αισθητά στο αγωνιστικό κομμάτι σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Όμως, μαζί με την Ουαλία επιστρέφουν και οι αλλοπρόσαλλες ομαδικές φωτογραφίες των παικτών πριν από τα παιχνίδια που όλοι οι φίλαθλοι ανά τον κόσμο λάτρεψαν. Η αρχή έγινε πίσω στο 2016 όταν σε μία αναμέτρηση με την Γεωργία, οι παίκτες των «δράκων» πόζαραν με έναν από τους πιο ξεκαρδιστικούς τρόπους, βάζοντας 3 παίκτες όρθιους και τους υπόλοιπους 8 κάτω, ξεκινώντας μία τάση που υιοθετήθηκε μέχρι και σήμερα.

 «Απλά δεν είμαστε καλοί σε αυτό. Στην αρχή δεν το προσέξαμε, όμως στην συνέχεια οι φωτογραφίες μαζεύτηκαν και ήταν απαίσιες, οπότε σκεφτήκαμε να το κρατήσουμε», είχε αναφέρει ο Ουαλός διεθνής Τζο Λέντλεϊ σχετικά με τις φωτογραφίες πριν από τα παιχνίδια.

Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλα παιχνίδια, όπως αυτό με την Ελβετία στην πρεμιέρα του Euro 2020, με τους διεθνείς να ποζάρουν χωρίς καμία συμμετρία και να τρελαίνουν τον κόσμο που παρακολούθησε την αναμέτρηση ή αυτό με την Αυστρία για το Euro 2016 που για ακόμη μία φορά δεν υπήρχε καμία συνοχή στις πόζες των διεθνών.

Με την μεγάλη διοργάνωση του Κατάρ να βρίσκεται κάτι περισσότερο από 4 μήνες μακριά, ο Μπέιλ και η παρέα του πρέπει να προπονηθούν σκληρά για να πραγματοποιήσουν μία καλή πορεία, σε έναν όμιλο με ΗΠΑ, Αγγλία και Ιράν, αλλά παράλληλα θα πρέπει να εξασκήσουν και τις πόζες τους στις φωτογραφίες, αφού όπως φαίνεται τους φέρνουν γούρι.

Στράτος Μαρίνος