«Δεν θα κινηθεί για Μπέιλ η Τότεναμ»

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αποκλείουν το ενδεχόμενο της επιστροφής του Γκάρεθ Μπέιλ στα «σπιρούνια», καθώς τόσο ο Αντόνιο Κόντε όσο και ο διευθύνων σύμβουλος, Φάμπιο Παρατίτσι, δεν συμπεριλαμβάνουν τον 32χρονο Ουαλό στην μεταγραφική λίστα του καλοκαιριού.



«Δεν θα κινηθεί για Μπέιλ η Τότεναμ»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι από τα καυτά ονόματα του καλοκαιριού που μένουν ελεύθεροι και αρκετοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του, παρά την αγωνιστική αδράνεια των τελευταίων μηνών στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, μία από αυτές δεν είναι η Τότεναμ. Ο 32χρονος επιθετικό πέρασε 6 χρόνια στον σύλλογο του Βόρειου Λονδίνου προτού πάρει μεταγραφή στην Βασίλισσα ενώ πριν από δύο χρόνια επέστρεψε και πάλι πετυχαίνοντας 16 γκολ ως δανεικός.

Όμως, ο Αντόνιο Κόντε και ο διευθύνων σύμβουλος των «σπιρουνιών» δεν σκοπεύουν να επιστρατεύσουν και για 3η φορά τον Ουαλό εξτρέμ και δεν βρίσκεται στα πλάνα για μεταγραφές ενόψει καλοκαιριού, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο Νησί.

Αντίθετα, τα σενάρια θέλουν τον Μπέιλ να επιστρέφει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Κάρντιφ που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, ενώ εφικτή παραμένει και η επιλογή του MLS, με την DC United να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

 

Στράτος Μαρίνος