Χάνει και τον Λάμπτεϊ η Αγγλία, θα αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Γκάνας!

Ο ακραίος μπακ της Μπράιτον που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τις τελευταίες σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να επιλέξει την εθνική ομάδα της Γκάνας και όχι της Αγγλίας για να αγωνίζεται.



Χάνει και τον Λάμπτεϊ η Αγγλία, θα αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Γκάνας!

Ο Τάρικ Λάμπτεϊ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο προτού πάρει μεταγραφή από τις ακαδημίες της Τσέλσι στην Μπράιτον και πρωταγωνιστήσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Ειδικότερα, τις τελευταίες δύο σεζόν μοιάζει να βελτιώνεται ακόμη περισσότερο, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία στο επιθετικό κομμάτι.

Ωστόσο, ο 21χρονος δεξιός αμυντικός δεν έχει κληθεί ακόμη στην εθνική Αγγλίας παρότι έχει φορέσει την φανέλα της με όλα τα τμήματα των ακαδημιών. Για αυτό το λόγο, αναμένεται να διαλέξει την χώρα καταγωγής του, την Γκάνα, για να εκπροσωπήσει στους αγωνιστικούς χώρους, όπως αναφέρει  το δημοσίευμα του «The Athletic».

Ο ταλαντούχος αμυντικός μετράει 1 γκολ και 6 ασίστ στις δύο σεζόν που βρίσκεται στους «γλάρους» και εφόσον συνεχίσει να εξελίσσεται, μπορεί να βρεθεί σε μία από τις μεγάλες ομάδες της Αγγλίας που εξετάζουν την περίπτωσή του εδώ και αρκετούς μήνες.

 

Στράτος Μαρίνος