Ο Χάαλαντ χαλαρώνει με «Oasis» και σκέφτεται ήδη την Σίτι! (vid)

Ο Νορβηγός επιθετικός ανέβασε ένα βίντεο στα social media όπου τον δείχνει να χαλαρώνει στα αποδυτήρια, ακούγοντας Oasis, το συγκρότημα που ο τραγουδιστής τους είναι φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι.



Ο Χάαλαντ χαλαρώνει με «Oasis» και σκέφτεται ήδη την Σίτι! (vid)

Δεν σταματάει να βρίσκει δίχτυα ο Νορβηγός. Με ακόμη δύο τέρματα απέναντι στην Σουηδία, ο Χάαλαντ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, βοηθώντας την χώρα του να μαζέψει 6 βαθμούς από τα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου και να στρογγυλοκάθεται στην πρώτη θέση.

Μετά το παιχνίδι, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ανέβασε ένα βίντεο στα social media όπου ακούει το τραγούδι «Wonderwall» των «Oasis», ένα συγκρότημα που έχει άμεση σχέση με την νέα του ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής του εν λόγω συγκροτήματος, Νόελ Γκάλαχερ, είναι φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι και το συγκεκριμένο τραγούδι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους φίλους των «πολιτών» που το τραγουδούν συνεχώς στο Έτιχαντ.

Ο «Βίκινγκ» της Πρέμιερ Λιγκ έχει ακόμη 2 παιχνίδια με την εθνική του ομάδα, προτού ξεκουραστεί για λίγες ημέρες και ξεκινήσει την προετοιμασία του υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα.

 

Στράτος Μαρίνος