Επιστρέφει στην Άρσεναλ ο Σαλιμπά: «Θέλω ακόμα να τους δείξω ότι μπορώ να παίξω για αυτόν τον σύλλογο»!

Ο δανεισμός του Γουίλιαμ Σαλιμπά στη Μαρσέιγ έληξε και ο νεαρός άσος επιστρέφει στην Άρσεναλ, εκπληρώνοντας την επιθυμία του Μικέλ Αρτέτα, που ήθελε να τον φέρει ξανά στο Βόρειο Λονδίνο!



Επιστρέφει στην Άρσεναλ ο Σαλιμπά: «Θέλω ακόμα να τους δείξω ότι μπορώ να παίξω για αυτόν τον σύλλογο»!

Το καλοκαίρι του 2019, η Άρσεναλ έβγαλε από τα ταμεία το ποσό των 27 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον Γουίλιαμ Σαλιμπά από τη Σεντ Ετιέν.

Παρόλα αυτά, ο Γάλλος στόπερ δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία που άξιζε στην πρώτη ομάδα, καθώς παραχωρήθηκε δανεικός στους «στεφανούα», τη Νις και τη Μαρσέιγ.

Με την τελευταία, ο δανεισμός του έληξε και ενώ άπαντες περίμεναν πως θα παρέμενε στην Μασσαλία, όπου συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της Ligue 1, εκείνος το διέψευσε και επισήμανε πως επιστρέφει στην Άρσεναλ!

Συγκεκριμένα, είπε:

«Ανήκω στην Άρσεναλ, έχω ακόμα δύο χρόνια. Θα επιστρέψω εκεί. Έχω παίξει μηδέν αγώνες και θέλω ακόμα να τους δείξω ότι μπορώ να παίξω για αυτούς τους οπαδούς και αυτόν τον μεγάλο σύλλογο».

Με αυτόν τον τρόπο ο 21χρονος αμυντικός έβαλε τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης και είναι έτοιμος να διεκδικήσει μία θέση στα πλάνα του Αρτέτα.

Δημήτρης Μανάκος