Άτυχος ο Τζέιμς: Μπήκε αλλαγή και έκανε πέναλτι λίγα δευτερόλεπτα αργότερα! (vid)

Ο ακραίος οπισθοφύλακας στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς υπέπεσε σε παράβαση πέναλτι που κόστισε εν τέλει την ήττα στην ομάδα του, έχοντας περάσει στον αγωνιστικό χώρο δύο λεπτά νωρίτερα, σε μία υπόδειξη από τον διαιτητή που χαρακτηρίζεται αυστηρή.



Άτυχος ο Τζέιμς: Μπήκε αλλαγή και έκανε πέναλτι λίγα δευτερόλεπτα αργότερα! (vid)

Η Αγγλία εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στην Ουγγαρία και γνώρισε την ήττα στο Πούσκας  Αρένα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Τα «τρία λιοντάρια» προσπάθησαν να απειλήσουν ωστόσο στο επιθετικό τρίτο η ομάδα έμοιαζε χωρίς φαντασία, με τον Τζάροντ Μπόουεν να αποτελεί τον κύριο εκφραστή των ευκαιριών, στο ντεμπούτο του με την εθνική.

Η ήττα ήρθε από την εκτέλεση πέναλτι του Σζομποσλάι στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης, σε μία παράβαση που υπέπεσε ο Ρις Τζέιμς δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο ακραίος μπακ της Τσέλσι αντικατέστησε στο 62’ τον Αλεξάντερ-Άρνολντ στο δεξί άκρο της άμυνας και δύο λεπτά αργότερα «γκρέμισε» τον Νάγκι, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα σε μία αυστηρή υπόδειξη.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ , έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν με τους «μπλε» του Λονδίνου και αναμένεται να παλέψει για μία θέση στο αρχικό σχήμα απέναντι στον Άρνολντ, ωστόσο, η απροσεξία του μπορεί να του κοστίσει.

 

Στράτος Μαρίνος