Κρατάει και τον Γουέλμπεκ, μετά τον Γκρος, η Μπράιτον!

Μετά την ανανέωση του Πασκάλ Γκρος με την Μπράιτον, όλα δείχνουν πως και ο Ντάνι Γουέλμπεκ θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους «γλάρους», με τον Γκρέιαμ Πότερ να έχει εισηγηθεί την παραμονή του και τον έμπειρο Άγγλο επιθετικό, να θέλει επίσης να μείνει στο «Άμεξ»!Κρατάει και τον Γουέλμπεκ, μετά τον Γκρος, η Μπράιτον!

Για 3η σεζόν φαίνεται πως θα φορά τα «μπλε» της Μπράιτον ο Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος άφησε άπαντες ικανοποιημένους στο «Άμεξ», με τα έξι γκολ που πέτυχε σε 25 ματς και δεν θα μπορούσε να μην δεχθεί πρόταση ανανέωσης συνεργασίας από την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ.

Όπως αναμενόταν, η πρόταση έπεσε στο τραπέζι, ο Γουέλμπεκ θέλει να συνεχίσει στην Premier League και όλα δείχνουν πως είναι θέμα χρόνου η επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Άγγλο επιθετικό.

Αυτή θα είναι η δεύτερη σημαντική «εσωτερική μεταγραφή» της Μπράιτον, μετά την ανανέωση με τον Πασκάλ Γκρος, την ώρα που τα δημοσιεύματα θέλουν τον Ιβές Μπισούμα να συζητά επίσης για παραμονή στους «γλάρους»!

Δημήτρης Μανάκος