Nations League: Ο Κριστιάνο πήρε την θέση του… Σάντος και θύμισε Euro 2016! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε στον πάγκο και όποτε έβρισκε την ευκαιρία σηκωνόταν, πήγαινε δίπλα στον Φερνάντο Σάντος, έδινε οδηγίες και παρότρυνε τους συμπαίκτες του, όπως είχε κάνει και στον τελικό του Euro 2016.



Nations League: Ο Κριστιάνο πήρε την θέση του… Σάντος και θύμισε Euro 2016! (vid)

Η Πορτογαλία έμεινε στο 1-1 με την Ισπανία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ξεκινάει το παιχνίδι από τον πάγκο, μόλις για δεύτερη φορά τα τελευταία 14 χρόνια. Ωστόσο, ο Πορτογάλος δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα μέχρι να μπει στο παιχνίδι στο 62ο λεπτό.

Ο CR7 δεν έχασε την ευκαιρία να βρεθεί αρκετές φορές στο πλάι του προπονητή του, Φερνάντο Σάντος, να δώσει οδηγίες και να ενθαρρύνει τους συμπαίκτες του, την ώρα που η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0.

 

 

Μάλιστα, οι ενέργειές του στον πάγκο θύμισαν το… ρεσιτάλ προπονητικής που είχε δώσει στον τελικό του Euro 2016 όταν είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω ενός τραυματισμού στο γόνατο λίγο μετά την έναρξη του αγώνα.

 

 

Αν και δεν μοιάζει να αποχωρεί σύντομα από το ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο αποδεικνύει ποιο θα είναι το επόμενο εγχείρημα στην καριέρα του.

Στράτος Μαρίνος