«Η Νιούκαστλ είναι έτοιμη να επενδύσει 35 εκατ. ευρώ στον ταλαντούχο Εκιτίκε!»

Η Νιούκαστλ βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ρεμς για τον 19χρονο ταλαντούχο επιθετικό Ουγκό Εκιτίκε, με την μεταγραφή να αγγίζει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ και τον παίκτη να θέλει να δοκιμαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ και στο νέο πρότζεκτ των «καρακαξών».  



«Η Νιούκαστλ είναι έτοιμη να επενδύσει 35 εκατ. ευρώ στον ταλαντούχο Εκιτίκε!»

Έχοντας ξοδέψει 94 εκατ. λίρες τον Ιανουάριο, μετά την ανάληψη της ομάδας από το σαουδαραβικό fund, η Νιούκαστλ πρέπει να προσέξει την μεταγραφική της πολιτική στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ώστε να είναι ασφαλής από το Financial Fair Play.

Ωστόσο, οι «καρακάξες» δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία να πάρουν στο Σεντ Τζέιμς Παρκ έναν από τους πιο ταλαντούχους επιθετικούς της Ευρώπης. Ο λόγος για τον 19χρονο Ουγκό Εκιτίκε της Ρεμς που παρά το νεαρό της ηλικίας του εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Ligue 1, πετυχαίνοντας 10 γκολ σε 24 εμφανίσεις ενώ μοίρασε και 4 ασίστ.

Ο Έντι Χάου ήθελε τον νεαρό επιθετικό από τον Ιανουάριο όμως οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία. Όμως, ο διεθνής με την Κ20 της Γαλλίας φαίνεται πως άλλαξε γνώμη και θέλει να δοκιμαστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Νιούκαστλ να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ρεμς με το ποσό της μεταγραφής να αγγίζει τις 35 εκατ. ευρώ.

 

 

Στράτος Μαρίνος