Συμφώνησε με τον Δανό διεθνή, Ράσμους Κρίστενσεν η Λιντς!

Ο Ράσμους Κρίστενσεν της Ζάλτσμπουργκ φαίνεται πως θα είναι η δεύτερη μεταγραφή της Λιντς μετά την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ, με τον Δανό να έχει συμφωνήσει σε όλα με το σύλλογο του Δυτικού Γιοόρκσαϊρ και είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Τζέσι Μαρτς.



Συμφώνησε με τον Δανό διεθνή, Ράσμους Κρίστενσεν η Λιντς!

Η Λιντς Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ανακοινώσει την δεύτερη μεταγραφή της για το φετινό καλοκαίρι, με τον δεξιό οπισθοφύλακα της Ζάλτσμουργκ, Ράσμους Κρίστενσεν να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον σύλλογο και να παραμένει το «οκ» της αυστριακής ομάδας.

Ο 24χρονος Δανός διεθνής έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Τζέσι Μαρτς στους «ταύρους», με τον νυν τεχνικό των «παγωνιών» να εισηγείται για την μεταγραφή του για να ενισχυθεί η θέση του δεξιού μπακ, όπου αυτή την στιγμή αγωνίζεται μόνο ο Λουκ Έιλινγκ.

Σύμφωνα με την «Telegraph», ο Κρίστενσεν βρισκόταν στο στόχαστρο των Μπρέντφορντ και Ντόρτμουντ, ωστόσο, η Λιντς φέρεται πως έχει «τελειώσει» την μεταγραφή, με το κόστος της να αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ, ακολουθώντας τα βήματα του συμπαίκτη του, Μπρέντεν Άαρονσον.

 

 

Στράτος Μαρίνος