Ο Γκουαρδιόλα βρέθηκε με τον Πογκμπά για να τον πείσει για τη Σίτι!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είχε προσωπική επαφή με τον μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με στόχο να τον πείσει να μετακομίσει στην «γαλάζια» πλευρά της πόλης και να αγωνιστεί για την Σίτι, μετά την αποχώρησή του από τους «κόκκινους διαβόλους».



Ο Γκουαρδιόλα βρέθηκε με τον Πογκμπά για να τον πείσει για τη Σίτι!

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Μάντσεστερ Σίτι εξέταζε την περίπτωση του Πολ Πογκμπά που θα έμενε ελεύθερος από την συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ, κάτι που επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ωστόσο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του «The Athletic», ο Πεπ Γκουαρδιόλα προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει τον Γάλλο μέσο να μετακομίσει στο Έτιχαντ και να αγωνιστεί για τους «πολίτες». Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός είχε συνάντηση με τον Πογκμπά για να του εξηγήσει γιατί τον θέλει στην Σίτι.

Ο 29χρονος χαφ δελεάστηκε από την πρόταση, ωστόσο γνώριζε πως μία τέτοια κίνηση θα «εξόργιζε» τα media. Όμως, το πιο σημαντικό για εκείνον ήταν να αλλάξει παραστάσεις και να αποχωρήσει από την Αγγλία, κάτι που έγινε εντονότερο μετά την διάρρηξη του σπιτιού του τον περασμένο Μάρτιο.

Στράτος Μαρίνος