Σον: Με 23 γκολ και δίχως τη βοήθεια των πέναλτι, οι συνάδελφοί του τον αδίκησαν (pic)

Ο Χέουνγκ – Μιν Σον είναι τέτοιο παιδί που δεν θα κρατήσει κακία σε κανέναν και θα συνεχίσει να χαμογελάει. Ωστόσο, έχει υποστεί μια τεράστια αδικία από τα μέλη της PFA (Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών), αφού έμεινε εκτός των υποψηφίων για τον καλύτερο παίκτη της σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.  



Σον: Με 23 γκολ και δίχως τη βοήθεια των πέναλτι, οι συνάδελφοί του τον αδίκησαν (pic)

Ο Νοτιοκορεάτης προκάλεσε χαμό με τα επιτεύγματά του στην Τότεναμ την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Κατάφερε να μοιραστεί το βραβείο του Golden Boot μαζί με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, φτάνοντας στα 23 τέρματα με δυο γκολ στην τελευταία αγωνιστική.

Ακόμα πιο σπουδαία γίνεται η επίδοσή του από το γεγονός πως δεν ήταν ούτε από αυτά τα γκολ με εκτέλεση πέναλτι και σε όλα χρειάστηκε να κάνει προσπάθεια.

Ωστόσο, παρά την συμβολή του στην εξασφάλιση της 4άδας για την Τότεναμ, η PFA δεν τον επέλεξε ανάμεσα στους υποψήφιους για τον κορυφαίο της σεζόν...

Αυτοί που διεκδικούν το βραβείο από τους συναδέλφους του Σον είναι οι: Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, Χάρι Κέιν, Σαντιό Μανέ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μοχάμεντ Σαλάχ και Κέβιν Ντε Μπρόινε.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης