Το αήττητο της Αργεντινής έχει την υπογραφή του Ρομέρο! (pic)

Η Αργεντινή παρέμεινε αήττητη για 32ο σερί παιχνίδι, κατακτώντας το Finalissima 2022 απέναντι στην Ιταλία, με τον Κριστιάν Ρομέρο να αποτελεί βασικός παράγοντας της επιτυχίας με τις επιδόσεις του στην αμυντική γραμμή της «Αλμπισελέστε».



Το αήττητο της Αργεντινής έχει την υπογραφή του Ρομέρο! (pic)

Το βράδυ της Τετάρτης, η Αργεντινή αναδείχθηκε Υπερπωταθλήτρια επικρατώντας της Ιταλίας με 3-0 στο Finalissima 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Η παρέα του Λιονέλ Μέσι δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης ενώ μαζί με το τρόπαιο πέτυχε ακόμη ένα ρεκόρ στην ιστορία της, παραμένοντας για 32ο σερί παιχνίδι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Σημαντικό ρόλο στο κατόρθωμα αυτό παίζει και ο Κριστιάν Ρομέρο που έχει καθιερωθεί πλέον στο κέντρο της άμυνας της «Αλμπισελέστε». Ο κεντρικός αμυντικός της Τότεναμ παλεύει με ό,τι δυνάμεις έχει κάθε φορά που έχει στο στήθος το εθνόσημο και αυτό αποδεικνύεται από την συνεισφορά του στα clean sheets της χώρας του.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός έχει βοηθήσει την ομάδα του να διατηρήσει την εστία της ανέπαφη για 9 συνεχόμενα παιχνίδια, ανάμεσά τους δύο αναμετρήσεις με την Βραζιλία, τρεις με την Ουρουγουάη και μία με την Ιταλία, κατακτώντας παράλληλα το Κόπα Αμέρικα και τον τίτλο του Υπερπρωταθλητή.

 

Στράτος Μαρίνος