Το «αντίο» της Γιουνάιτεντ στον Πογκμπά

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισημοποίησε την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά έπειτα από 6 χρόνια, στην δεύτερη θητεία του στον σύλλογο και τον ευχαρίστησε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.



Το «αντίο» της Γιουνάιτεντ στον Πογκμπά

Έπειτα από 9 χρόνια κοινής πορείας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Πολ Πογκμπά θα διανύσουν ξεχωριστούς δρόμους, με τον Γάλλο μέσο να αποχωρεί από τον σύλλογο μετά την εκπνοή του συμβολαίου του τον επόμενο μήνα.

Ο 29χρονος χαφ κατέφθασε στο Ολντ Τράφορντ το 2019 από τις ακαδημίες της Χάβρης και γρήγορα εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, αποδεικνύοντας πως διαθέτει πολύ ταλέντο. Ωστόσο, το 2012, η Γιουβέντους τον ένταξε στο δυναμικό της προτού επιστρέψει και πάλι στο «Θέατρο των Ονείρων» το 2016 έναντι 100 εκατ. ευρώ.

Έκτοτε βρίσκεται στους «κόκκινους διαβόλους» έχοντας συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην κατάκτηση δύο κυπέλλων Λιγκ Καπ αλλά και του Γιουρόπα Λιγκ την σεζόν 2016/2017.

Η Γιουνάιτεντ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της όπου επισημοποίησε την αποχώρηση του Πογκμπά από τον σύλλογο, ευχαριστώντας τον για όλα όσα έκανε για την ομάδα αυτά τα 9 χρόνια.

«Όλοι στον σύλλογο θα ήθελαν να συγχαρούν τον Πολ για την επιτυχημένη καριέρα του και να τον ευχαριστήσουν για τη συμβολή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τα επόμενα βήματα σε ένα αξιόλογο ταξίδι», έγραψε το κλαμπ στην επίσημη ανακοίνωσή του.

 

Στράτος Μαρίνος