«Η Κάρντιφ το φαβορί για την υπογραφή του Μπέιλ»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την Ρεάλ Μαδρίτης και οι στοιχηματικές εταιρίες στο Νησί δίνουν την Κάρντιφ ως πρώτο φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο κόλπο οι Τότεναμ και Νιούκαστλ.



«Η Κάρντιφ το φαβορί για την υπογραφή του Μπέιλ»

Έπειτα από 9 χρόνια κοινής πορείας, ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχαιρέτησε την Ρεάλ Μαδρίτης και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μπορεί για εκείνον να προέχει το παιχνίδι του Σαββάτου για τον τελικό των play-off του Μουντιάλ, απέναντι στον νικητή του ζευγαριού Σκωτία-Ουκρανία, ωστόσο, οι στοιχηματικές εταιρίες στο Νησί έχουν βγάλει ήδη τις αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Ουαλού.

Συγκεκριμένα, πρώτο και ακλόνητο φαβορί είναι η ομάδα της γενέτειράς του, η Κάρντιφ (1.33) που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ ενώ αμέσως μετά έρχονται οι ομάδες από το MLS (6.00) αλλά και η επιστροφή του στην Τότεναμ (6.00) ενώ πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο της Νιούκαστλ  (12.00) που έχει την οικονομική δυνατότητα να συντηρήσει το συμβόλαιο του 32χρονου επιθετικού.

Αμέσως μετά ακολουθούν οι περιπτώσεις των Σαουθάμπτον (20.00) και της νεοφώτιστης Νότιγχαμ Φόρεστ (20.00), ωστόσο, κάτι τέτοιο φαντάζει αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί.

Στράτος Μαρίνος