Η γυναικεία ομάδα της Αγγλίας έχει προτεραιότητα στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου έναντι της ανδρικής!

Η Σαρίνα Γουίγκμαν και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ συμφώνησαν να δοθεί προτεραιότητα στην προετοιμασία της γυναικεία ομάδας της Αγγλίας για το Euro 2022 σε σχέση με τα παιχνίδια των ανδρών για το Nations League.



Η γυναικεία ομάδα της Αγγλίας έχει προτεραιότητα στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου έναντι της ανδρικής!

Η γυναικεία ομάδα της Αγγλίας θα δώσει το παρόν στο Euro 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Νησί και ήδη οι διεθνείς βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το μεγάλο τουρνουά.

Την ίδια ώρα, στο «St George’s Park» προπονούνται και τα «τρία λιοντάρια» ενόψει των αναμετρήσεών τους για τους αγώνες του Nations League απέναντι σε Ουγγαρία, Ιταλία και Γερμανία.

Η προπονήτρια των «lionesses», Σαρίνα Γουίγκμαν συμφώνησε με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ομοσπονδιακό τεχνικό της ανδρικής ομάδας ώστε να δοθεί η προτεραιότητα των γηπέδων στα κορίτσια της εθνικής, καθώς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι σημαντικότερο από ό,τι οι αγώνες του Nations League.

Η γυναικεία ομάδα, οικοδεσπότης της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2005 προετοιμάζεται για τον φιλικό αγώνα στις 16 Ιουνίου απέναντι στο Βέλγιο, προτού δώσει τις τελευταίες της αναμετρήσεις απέναντι σε Ολλανδία και Ελβετία για το τουρνουά που θα εκκινήσει στις 5 Ιουλίου.

Στράτος Μαρίνος