Ο Κούπερ κατάφερε να κλείσει τη σεζόν με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στην ιστορία της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει την Νότιγχαμ Φόρεστ πρωταγωνίστρια... από το πουθενά και να πανηγυρίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, μένει πλέον στην ιστορία του κλαμπ καθώς το ποσοστό νικών με το οποίο έκλεισε τη σεζόν, είναι το καλύτερο που έχει να επιδείξει ο σύλλογος από την εποχή που μπήκε στην Football League, το 1892! 



Ο Κούπερ κατάφερε να κλείσει τη σεζόν με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών στην ιστορία της Νότιγχαμ Φόρεστ!

Η Φόρεστ με το 1-0 απέναντι στην Χάντερσφιλντ στο «Γουέμπλεϊ» το απόγευμα της Κυριακής κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη μεγάλη άνοδο στην λαμπερή Πρέμιερ, επιστρέφοντας εκεί μετά το 1999. 

Ο Στιβ Κούπερ όταν ανέλαβε την ομάδα ήξερε πως τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, αφού το πιθανότερο σενάριο ήταν εκείνο που έλεγε... μάχη για παραμονή στην κατηγορία και σε καμία περίπτωση επιτυχία με εξασφάλιση εισιτηρίου για την ανώτερη Λίγκα.

Κι όμως, με 27 νίκες, 10 ισοπαλίες και 8 ήττες, κερδίζοντας το 60% των αναμετρήσεων, ο κόουτς της Φόρεστ έγραψε ιστορία με το μεγαλύτερο ποσοστό νικών απ' οποιονδήποτε κόουτς της ομάδας, από το μακρινό 1892, όταν ο σύλλογος εισήχθη στην Football League! 

Κώστας Ζάλιαρης