Η μαγική χρονιά της Λίβερπουλ που δεν «λογαριάζει» από ατυχίες!

Η Λίβερπουλ δεν κατάφερε να κλείσει μία μαγική χρονιά με τον τρόπο που θα ήθελε, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ απέδειξε πως ολοένα και μεγαλώνει αγωνιστικά και πνευματικά.



Η μαγική χρονιά της Λίβερπουλ που δεν «λογαριάζει» από ατυχίες!

Μια χρονιά έφτασε στο τέλος της για την Λίβερπουλ με μία πικρή γεύση μετά την ήττα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ρεάλ Μαδρίτης (1-0) ωστόσο, αυτή η ομάδα απέδειξε πως έχει όλα τα προσόντα για να πρωταγωνιστήσει σε Αγγλία και Ευρώπη.

Στην φετινή σεζόν έφτασε να αγωνιστεί και τα 63 παιχνίδια που ήταν «διαθέσιμα» κατακτώντας δύο κύπελλα κόντρα στην Τσέλσι. Μπορεί το όνειρο του quadruple να μην πραγματοποιήθηκε όμως όσα κατάφεραν οι «ρεντς» είναι άξια θαυμασμού.

Διεκδίκησε το πρωτάθλημα από την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι τέλους, φτάνοντας στους 92 βαθμούς την ώρα που πάλευε σε όλες τις διοργανώσεις ενώ παράλληλα επέστρεφε από το -14 που βρισκόταν από την κορυφή τον Ιανουάριο. Παράλληλα, ηττήθηκε μόλις 4 φορές σε αυτά τα 63 παιχνίδια μέσα στην σεζόν και κανένα από αυτά στο Άνφιλντ, που μετατράπηκε σε φρούριο για τις αντίπαλες ομάδες.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πραγματοποίησε μία σεζόν που είναι άξια θαυμασμού και όπως όλα δείχνουν, τα επόμενα χρόνια αναμένονται ακόμη λαμπρότερα και με ακόμη περισσότερες συγκινήσεις.

Στράτος Μαρίνος