Ο Κλοπ... προειδοποίησε: «Κάνετε κράτηση στα ξενοδοχεία για του χρόνου» (vid)

Ο Κλοπ έδειξε με περίσσια αυτοπεποίθηση πως πιστεύει ότι η Λίβερπουλ θα είναι και την επόμενη σεζόν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καλώντας τον κόσμο της ομάδας να κάνει κρατήσεις από τώρα στα ξενοδοχεία της Κωνσταντινούπολης! 



Ο Κλοπ... προειδοποίησε: «Κάνετε κράτηση στα ξενοδοχεία για του χρόνου» (vid)

Μετά την ήττα (1-0) από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είχε πολλά για τα οποία να ψέξει την ομάδα του. Ήταν ικανοποιημένος με τις προσπάθειες των παικτών του και αναγνώρισε την τεράστια ζημιά που μπορούσαν να κάνουν οι «μερένγκες» στις αντεπιθέσεις. 

«Όταν ο τερματοφύλακας είναι ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, τότε κάτι... πηγαίνει λάθος» είπε αρχικά ο Kloppo και σχολίασε: 

«Που είναι ο τελικός την επόμενη σεζόν; Κωνσταντινούπολη; Κλείστε από τώρα τα ξενοδοχεία...

Η διαφορά μας με τον τελικό του 2018 απέναντι στην Ρεάλ είναι πως τώρα βλέπω ότι η ομάδα μας θα επανέλθει και θα βρεθεί ξανά σε αυτό το επίπεδο. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα, αλλά δεν το έκανε ούτε η Ρεάλ. Έπαιξε ακριβώς όπως έπρεπε. Δεν είχε άλλη τελική στην εστία πέρα από το γκολ. Έχουν τον πιο επιτυχημένο προπονητή στην Ευρώπη.

Είναι θετικό το ότι εμείς αντιμετωπίσαμε μια τέτοια ομάδα και κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Έχω ένα πολύ δυνατό αίσθημα ότι θα επιστρέψουμε για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο». 

Όσο για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το Stade de France, ανέφερε: 

«Δεν έχω μιλήσει με την οικογένειά μου, όμως ξέρω ότι είχαν δυσκολίες στην είσοδο προς τη θύρα. Άκουσα μερικά πράγματα από αυτά που συνέβησαν έξω...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης