Και τώρα... η ώρα για το 7ο!

Φτάνοντας σε τρίτο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ από το 2018 και μετά, η Λίβερπουλ απόψε διεκδικεί το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης των 13 τίτλων στην κορυφαία διοργάνωση! Με Σαλάχ, Φαν Ντάικ, Τιάγκο, Φαμπίνιο και τα υπόλοιπα παιδιά οι «κόκκινοι», απέναντι στον Μπενζεμά και τον Βινίσιους! 



Και τώρα... η ώρα για το 7ο!

Το Παρίσι φιλοξενεί τον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πύργος του Άιφελ δίνει την λάμψη του στην σπουδαιότερη βραδιά της σεζόν σε συλλογικό επίπεδο και η Λίβερπουλ κοντράρεται με την Ρεάλ Μαδρίτης με φόντο το τρόπαιο που ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής από παιδί να κρατήσει στα χέρια του. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται στην... ευτυχή θέση να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του βλέποντας και τον Τιάγκο να προπονείται επιτέλους κανονικά την Παρασκευή, αν και περισσότερο χαλάρωμα ήταν αυτό που έκαναν οι «κόκκινοι», παρά πρόγραμμα φουλ προετοιμασίας για την αναμέτρηση με την Ρεάλ. 

Η Λίβερπουλ τρία χρόνια μετά τον θρίαμβο του 2019 στη Μαδρίτη, φτάνει ξανά σε ευρωπαϊκό τελικό, έχοντας μετρήσει συνολικά τρεις παρουσίες στην τελευταία ημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ από το 2018 και μετά. Στο Κίεβο πήρε το... μάθημα, αμέσως μετά κατέκτησε τον τίτλο και τώρα θέλει την εκδίκηση κόντρα στη «βασίλισσα» για όσα συνέβησαν στο προ 4ετίας ματς, με τον τραυματία Σαλάχ και τις γκάφες του Κάριους. 

Ο Kloppo γνωρίζει πολύ καλά ότι η Ρεάλ έχει αποδείξει φέτος στη διοργάνωση πως ακόμα κι όταν κάτι στραβώσει πάρα πολύ, καταφέρνει να επιστρέψει από μια κατάσταση που φαντάζει μη αναστρέψιμη και γι' αυτό την έχρισε φαβορί στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου τελικού. 

Οι «κόκκινοι», πάντως, διασκέδασαν στην τελευταία προπόνηση και ετοιμάζονται για το τρεμπλ, μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου για τη φετινή σεζόν, έχοντας χάσει την περασμένη Κυριακή για έναν πόντο και για... μερικά λεπτά, τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ. 

Πιθανές ενδεκάδες

Λίβερπουλ: Άλισον, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Κεϊτά, Σαλάχ, Μανέ, Ντίας

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κροος, Καζεμίρο, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους

Κώστας Ζάλιαρης