«Έχει συμφωνήσει με την Τότεναμ ο Πέρισιτς»!

«Μία ανάσα» από την μεταγραφή του στην Τότεναμ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ιβάν Πέρισιτς, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τους Λονδρέζους, εν αντιθέσει με το ενδιαφέρον της Τσέλσι, που όπως όλα δείχνουν, έμεινε… ημιτελές!«Έχει συμφωνήσει με την Τότεναμ ο Πέρισιτς»!

Ο Πέρισιτς μένει ελεύθερος από την Ίντερ και αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, μεταξύ των οποίων και οι Λονδρέζοι της Premier League. Ωστόσο, ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε, επιθυμεί διακαώς να συνεργαστεί ξανά με τον Κροάτη και για αυτό τον ονόμασε «νούμερο ένα» στόχο για την ομάδα του.

Μάλιστα, η Independent πάει ένα βήμα παραπέρα αυτό το ενδιαφέρον, καθώς αναφέρει ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει ήδη, μετά τις συζητήσεις του Πέρισιτς με τον Τεχνικό Διευθυντή των «spurs», Φάμπιο Παρατίσι την Παρασκευή (27/5).

Πάντως, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια δεδομένη απόφαση από τον παίκτη πριν τη Δευτέρα (30/5), με την Τσέλσι επίσης να επιθυμεί να αποσπάσει την υπογραφή του, αλλά τον ίδιο να επιλέγει τον Κόντε!

Δημήτρης Μανάκος