Σαν μικρό παιδί ο Μουρίνιο για το ευρωπαϊκό κι ας είναι... υποδεέστερο (vids)

Ακόμα κι αν έχει κατακτήσει πολλά, ο Ζοσέ Μουρίνιο δάκρυσε και για το Europa Conference League. Και το χάρηκε τρομερά. Και αγκαλιάστηκε πολλές φορές με τους συμπαίκτες του. Και ήταν υπερήφανος για τον εαυτό του. Και γιόρτασε και στ' αποδυτήρια. Ακόμα κι αν η διοργάνωση ακόμα δεν έχει την αίγλη που θα ήθελε η UEFA, ο Πορτογάλος φρόντισε να το ζήσει. 



Σαν μικρό παιδί ο Μουρίνιο για το ευρωπαϊκό κι ας είναι... υποδεέστερο (vids)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο των 5 επιτυχημένων ευρωπαϊκών τελικών, ο άνθρωπος που πήγε στην Τσέλσι και της χάρισε πρωτάθλημα μετά από 50 χρόνια, που πήρε τρεμπλ με την Ίντερ, που πέτυχε στη Ρεάλ, που χάρισε στην Γιουνάιτεντ το τελευταίο της τρόπαιο και που... απολύθηκε πριν από τελικό Λιγκ Καπ στην Τότεναμ, πρόσθεσε άλλη μια κούπα στη συλλογή του. 

Το πρώτο ιστορικά Europa Conference League κατέληξε στη Ρόμα με το 1-0 επί της Φέγενορντ στα Τίρανα και ο πολύπειρος και απόλυτα επιτυχημένος κόουτς έδωσε όλες τις απαντήσεις του. Με το υψωμένο χέρι με τα πέντε δάχτυλα, για το απόλυτο των επιτυχημένων ευρωπαϊκών τελικών. 

Δάκρυσε, αγκάλιασε τα «παιδιά» του, με τα οποία έχει δεθεί, σχηματίζοντας μια ιδιαίτερη σχέση με τη Ρόμα. Πανηγύρισε στ' αποδυτήρια, δέχθηκε με χαρά το μπουγέλο στη συνέντευξη Τύπου. Κι όλα αυτά, για το Europa Conference League. Γιατί ακόμα... το 'χει. Γιατί ακόμα είναι νικητής. Και γιατί ξέρει πόσο γλυκό είναι να πηγαίνεις κόντρα στους επικριτές σου... 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης