Ο Φόντεν στα 21 του έχει περισσότερα πρωταθλήματα από Λάμπαρντ, Βιεϊρά και Ρονάλντο!

Ο Φιλ Φόντεν κατέκτησε τον 4ο προσωπικό του τίτλο με την κατάκτηση (και) της φετινής Πρέμιερ Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι, προσπερνώντας τρεις «θρύλους» του αγγλικού πρωταθλήματος, όντας μόλις 21 ετών!  



Ο Φόντεν στα 21 του έχει περισσότερα πρωταθλήματα από Λάμπαρντ, Βιεϊρά και Ρονάλντο!

Ο αστέρας των «πολιτών» και της εθνικής Αγγλίας ζει ένα λαμπερό όνειρο τις τελευταίες μέρες, καθώς όχι μόνο διακρίθηκε ως ο καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής στην Αγγλία για δεύτερη διαδοχική φορά, αλλά και γιατί πανηγύρισε το 4ο πρωτάθλημα της καριέρας του με τα γαλάζια της Σίτι, λίγες μέρες πριν κλείσει τα 22 του χρόνια!

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Φόντεν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ποδόσφαιρο και αρκετά συναρπαστικό είναι το ρεκόρ τροπαίων του στην Αγγλία, διότι έχει αφήσει ήδη πίσω τους Βιεϊρά και Λάμπαρντ των ¶ρσεναλ και Τσέλσι, οι οποίοι σήμερα είναι προπονητές σε Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον αντίστοιχα.

Επίσης, ο «CR7» μπορεί να αγωνίζεται ακόμα, αλλά το σενάριο να ισοφαρίσει πια τον ¶γγλο στους τέσσερις τίτλους είναι λίγο δύσκολο, επειδή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι πια αυτή που ήταν όταν είχε πρωτοπάει ο Πορτογάλος σταρ.

Φοίβος Πεφάνης