Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπέρνλι ο Κομπανί!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «The Athletic», ο Βίνσεντ Κομπανί βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπέρνλι για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά τον υποβιβασμό της στην Τσάμπιονσιπ.



Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπέρνλι ο Κομπανί!

Η Μπέρνλι δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Νιούκαστλ την τελευταία αγωνιστική και τερμάτισε στην 18η θέση της βαθμολογίας, αποχαιρετώντας τα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Μετά την απόλυση του Σον Ντάις, ο Μάικ Τζάκσον ανέλαβε ως υπηρεσιακός τεχνικός ωστόσο δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την αποστολή του, με τους «κλάρετς» να ψάχνουν στην αγορά για τον επόμενο προπονητή της ομάδας.

Ένας εκ των τριών υποψηφίων, είναι ο Βίνσεντ Κομπανί που βρίσκεται στον πάγκο της Άντερλεχτ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το «The Athletic». Ο 36χρονος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά το αγγλικό ποδόσφαιρο, έχοντας φορέσει την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι για 11 χρόνια, οδηγώντας την σε 4πρωταθλήματα.

Ο Βέλγος προπονητής ενδιαφέρεται για την θέση παρά τον υποβιβασμό της Μπέρνλι και ενδέχεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις σχετικά με το θέμα του προπονητή στους «κλάρετς».

 

Στράτος Μαρίνος