Τότεναμ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 150 εκατομμυρίων – τεράστια ενίσχυση αναμένεται το καλοκαίρι!

Ένα εξαιρετικό νέο για τους φίλους της Τότεναμ έγινε αισίως γνωστό, με την διοίκηση των Λονδρέζων να ανακοινώνει πως μετά από την επιτυχημένη σεζόν που παρήλθε, είχε κέρδος 150 εκατομμύρια με αύξηση κεφαλαίου, με άμεση συνέπεια το μεγαλύτερο μέρος του ποσού να διατίθεται για μεταγραφές και ενίσχυση του υπάρχοντος υλικού για τον Αντόνιο Κόντε!



 Τότεναμ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ύψους 150 εκατομμυρίων – τεράστια ενίσχυση αναμένεται το καλοκαίρι!

Ένα νέο που είναι το ίδιο σημαντικό με την κατάκτηση της 4ης θέσης έκανε την εμφάνισή του για την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε, με την διοίκηση να ανακοινώνει πως οι Λονδρέζοι ολοκλήρωσαν την σεζόν με 150 εκατομμύρια λίρες αύξηση στο μετοχικό κεφάλαιό τους!

Το μετοχικό κεφάλαιο της Τότεναμ έχει βελτιωθεί σημαντικά, πράγμα που σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, δίνει την δυνατότητα στην διοίκηση να κινηθεί πολύ εύκολα για την ενίσχυσή της στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Αντόνιο Κόντε έχει ήδη πάρει bonus για την επιστροφή της Τότεναμ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αναμένοντας πλέον και την πραγματοποίηση των μεταγραφών που θέλει ο ίδιος για να σταθεροποιηθεί η ομάδα του, στην θέση που κατέκτησε φέτος!

Δημήτρης Μανάκος