Κάλβερτ-Λιούιν για την ψυχική του υγεία: «Πέρασα τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου, έσωσα την ζωή μου επειδή μίλησα»

Ο επιθετικός της Έβερτον, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς την φετινή σεζόν, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και προέτρεψε τον κόσμο να «ανοίγεται» για να αντιμετωπίσει όλα όσα τον προβληματίζουν.



Κάλβερτ-Λιούιν για την ψυχική του υγεία: «Πέρασα τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου, έσωσα την ζωή μου επειδή μίλησα»

Η ζωή ενός ποδοσφαιριστή δεν είναι πάντα ένα παραμύθι. Αυτό αποκάλυψε (και) ο Ντομινίκ Κάλβερτ-Λιούιν που μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε την φετινή σεζόν και την ψυχική του υγεία που επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Ο επιθετικός της Έβερτον, δεν φοβήθηκε να μιλήσει και προέτρεψε όλους τους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο, χωρίς να ντρέπονται για τα όσα τους συμβαίνουν.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Κάλβερτ-Λιούιν:

«Πρώτα απ 'όλα ευχαριστούμε τους φιλάθλους που παραμείνατε δίπλα μας αυτή τη σεζόν και που συνεχίζατε να μας εμπνέετε μέχρι την τελευταία ημέρα της σεζόν. Ο κύριος στόχος ήταν να παραμείνει η ομάδα στην Πρέμιερ λιγκ και δεν πιστεύω ότι αυτό θα είχε συμβεί χωρίς την απίστευτη υποστήριξή σας.

Σε προσωπικόεπίπεδο,  έπρεπε να «ψάξω» βαθιά μέσα μου κατά καιρούς αυτή τη σεζόν και έχω περάσει μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου και της ζωής μου μέχρι σήμερα. Η αγάπη και η υποστήριξη με βοήθησαν να ξεπεράσω.

Ένα πράγμα που έμαθα αυτή τη σεζόν είναι ότι όλοι σε οποιοδήποτε τρόπο ζωής δίνουν μάχες για τις οποίες δεν ξέρει κανείς τίποτα, και δεν είναι ντροπή να βρίσκεις κάποιον να μιλήσεις και να είσαι ανοιχτός και ειλικρινής με τον εαυτό σου για το πώς πραγματικά αισθάνεσαι.

Σε όλους τους νέους «βασιλιάδες» που καταστέλλουν το συναίσθημα σας συμβουλεύω να μιλήσετε, σε ένα φίλο, μέλος της οικογένειας ή σε κάποιον που θα ακούσει. Μιλώντας, έσωσα την ζωή μου.

Θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο άσχημα όσο φαίνονται και θα ανακαλύψετε ότι το παράδοξο της πραγματικής δύναμης είναι να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας».

 

Στράτος Μαρίνος