Δεν ασκήθηκε δίωξη στον Βιεϊρά για την κλωτσιά στον οπαδό της Έβερτον!

Όπως ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία, τόσο ο οπαδός όσο και ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας δεν θέλησαν να υποβάλουν μήνυση ο ένας στον άλλον. Συνεχίζεται η έρευνα της Αγγλικής Ομοσπονδίας.Δεν ασκήθηκε δίωξη στον Βιεϊρά για την κλωτσιά στον οπαδό της Έβερτον!

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της Έβερτον με την Κρίσταλ Πάλας στο Γκούντισον Παρκ και την νίκη που χάρισε την παραμονή στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και το γιόρτασαν με την ψυχή τους.

Ωστόσο, δεν έλειψαν και οι άσχημες εικόνες, καθώς ένας οπαδός βιντεοσκοπούσε και προκαλούσε συνεχώς τον Πατρίκ Βιεϊρά όσο εκείνος αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο, με τον τεχνικός της Πάλας να μην αντιδράει αρχικά, όμως στην συνέχεια να τον κλωτσάει, χάνοντας την ψυχραιμία του.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε πως κανείς από τους δύο δεν θέλησε να ασκήσει δίωξη:

«Οι αξιωματικοί μίλησαν με τους δύο εμπλεκόμενους άνδρες και η ευκαιρία να υποβάλουν επίσημη καταγγελία ή να υποστηρίξουν μια μήνυση έχει απορριφθεί», ωστόσο, ο Βιεϊρά ερευνάται ακόμη από την Αγγλική Ομοσπονδία από την οποία μπορούν να του επιβληθούν κυρώσεις.

 

Στράτος Μαρίνος