Τεν Χαγκ: «Νιώθω ήδη... σαν στο σπίτι μου, θα μιλήσω με τον Κριστιάνο και θα μας φέρει γκολ» (vids)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ εμφανίστηκε ιδιαίτερα φιλικός, χαιρετώντας προσωπικά έναν – έναν τους δημοσιογράφους στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υποσχέθηκε πλάνο που θα φέρει επιτυχίες στην ομάδα και έκανε λόγο για πολύ οικείο αίσθημα στις πρώτες του στιγμές στον σύλλογο. «Θα μιλήσω με τον Κριστιάνο και θα σας πω τι θα γίνει. Μπορεί να μας προσφέρει πολλά γκολ» ανέφερε.  



Τεν Χαγκ: «Νιώθω ήδη... σαν στο σπίτι μου, θα μιλήσω με τον Κριστιάνο και θα μας φέρει γκολ» (vids)

Ο Ολλανδός προπονητής παρακολούθησε δια ζώσης την τελευταία... φετινή αποτυχία της ομάδας του με το 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας στο Selhurst Park και το μεσημέρι της Δευτέρας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ως ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων».

«Όπως είδατε πέρυσι η ομάδα τερμάτισε δεύτερη, οπότε υπάρχουν αρκετές προοπτικές για βελτίωση. Το σχέδιο που έχω στο μυαλό μου είναι τεράστιο» σχολίασε, ενώ, στην προσπάθειά του να πιάσει και τον παλμό των οπαδών, τόνισε: «Αισθάνομαι ήδη σαν να είμαι στο σπίτι μου».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο απεφάνθη: «Προτού πω οτιδήποτε σε εσάς, θα μιλήσω μαζί του. Μπορεί σίγουρα να μας προσφέρει γκολ», ενώ, για τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η φετινή Πρέμιερ Λιγκ με την μάχη των Σίτι και Λίβερπουλ, είπε το εξής:

«Τους θαυμάζω τους Κλοπ και Πεπ, ωστόσο, κάθε εποχή έχει και το τέλος της...»!

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης