Ο Σαλάχ σκόραρε και οι φίλοι της Λίβερπουλ τον ενημέρωσαν για την ανατροπή της Σίτι! (vid)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ σκόραρε το δεύτερο τέρμα της Λίβερπουλ και πίστευε πως ήταν αρκετό για να την στέψει πρωταθλήτρια, όμως την ώρα των πανηγυρισμών, ένας οπαδός των «ρεντς» τον ενημέρωσε για την ανατροπή της Σίτι, με τον Αιγύπτιο να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του.



Ο Σαλάχ σκόραρε και οι φίλοι της Λίβερπουλ τον ενημέρωσαν για την ανατροπή της Σίτι! (vid)

Η Λίβερπουλ, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό, κατάφερε να νικήσει την Γουλβς στο Άνφιλντ με 3-1, ωστόσο, αυτό δεν ήταν αρκετό, καθώς η Σίτι ανέτρεψε το 2-0 της Άστον Βίλα και κατέκτησε το πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-2.

Οι «ρεντς» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στους «λύκους» και έπρεπε να φτάσουν μέχρι το 84ο λεπτό της αναμέτρησης για να πάρουν κεφάλι στο σκορ για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έτρεξε προς τους οπαδούς να το πανηγυρίσει, πιστεύοντας πως θα ήταν αρκετό για να δώσει το πρωτάθλημα στην Λίβερπουλ.

Ωστόσο, ένας φίλος της ομάδας τον ενημέρωσε πως η Σίτι είχε κάνει ήδη την μεγάλη ανατροπή, με τον «Φαραώ» να μην μπορεί να κρύψει την απογοήτευσή του, παρά το γκολ της νίκης που πέτυχε.

Στράτος Μαρίνος