Ο Ραφίνια πανηγύρισε την παραμονή της Λιντς στην εξέδρα των οπαδών, έστησαν πάρτι στα αποδυτήρια τα «παγώνια» (vid)

Ο Ραφίνια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του για την παραμονή της Λιντς στην κατηγορία, πηδώντας στις εξέδρες του Κομιούνιτι και πανηγυρίζοντας έξαλλα με τους φίλους της ομάδας.



Ο Ραφίνια πανηγύρισε την παραμονή της Λιντς στην εξέδρα των οπαδών, έστησαν πάρτι στα αποδυτήρια τα «παγώνια» (vid)

Η Λιντς έκανε το καθήκον της. Έφυγε με το τρίποντο από το Κομιούνιτι χάρη στο γκολ του Τζακ Χάρισον στο 90+3’ και σε συνδυασμό με την ήττα της Μπέρνλι από την Νιούκαστλ, κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία έπειτα από μία δύσκολη χρονιά, με ατυχίες και τραυματισμούς.

Ο Ραφίνια ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα κάτι που ήταν μάλλον το τελευταίο του τέρμα με τα «παγώνια» καθώς αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του και το μέλλον του δεν θα τον βρει στο Έλαντ Ρόουντ.

Ο Βραζιλιάνος, ωστόσο, πανηγύρισε έξαλλα τον άθλο της ομάδας του, ανεβαίνοντας στην εξέδρα που βρίσκονταν οι φίλοι της Λιντς. Έβγαλε την φανέλα του, αγκαλιάστηκε με όλους και τραγούδησε μαζί τους, δείχνοντας πόσο κοντά ένιωσε με τον κόσμο στους μήνες που βρέθηκε στο Δυτικό Γιόρκσαϊρ.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη και στα αποδυτήρια, με παίκτες, προπονητή αλλά και τον πρόεδρο της Λιντς να στήνουν πάρτι με μπύρες, τραγούδια και... break dance!

Στράτος Μαρίνος