Τούχελ: «Ούτε του χρόνου στο επίπεδο των Λίβερπουλ και Σίτι»

Ο Τόμας Τούχελ κράτησε πολύ χαμηλά τον πήχη για την Τσέλσι της επόμενης σεζόν και ανέφερε πως οι «μπλε» δεν θα είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να καταφέρουν να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλήματος κόντρα στις καλοκουρδισμένες μηχανές των «κόκκινων» και των «πολιτών».  



Τούχελ: «Ούτε του χρόνου στο επίπεδο των Λίβερπουλ και Σίτι»

Ο Τούχελ είναι επιτυχημένος στην Τσέλσι, πρόσφερε τίτλους παρά τους τρεις χαμένους τελικούς, ο κόσμος τον αγαπάει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», όμως, εκείνος δεν θέλει να ψεύδεται.

Γι' αυτό επέλεξε να είναι ειλικρινής και απόλυτα τίμιος για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του, αλλά και στο οποίο θα βρίσκεται τη νέα αγωνιστική περίοδο, λέγοντας:

«Θα μας είναι τρομερά δύσκολο να κοντράρουμε τη Σίτι και τη Λίβερπουλ, ακόμα κι αν τους κρατήσουμε όλους στην ομάδα και πάρουμε και 1-2 καλούς ποδοσφαιριστές. Οι Σίτι και Λίβερπουλ έκαναν τρομερή σεζόν και φροντίζω να μη λέω ψέματα στον εαυτό μου.

Οι αριθμοί των επιθετικών μας είναι τέτοιοι που δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε υπέρβαση και κάπως έτσι δεν μπορούμε να κοντράρουμε τις πρώτες δυο ομάδες. Δεν επιρρίπτω ευθύνες, δεν δείχνω με το δάχτυλο... ».

Κώστας Ζάλιαρης