Σαλάχ και Φαν Ντάικ προπονούνται και είναι έτοιμοι για το quadruple (vid)

Κανονικότατα πήραν μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής οι Σαλάχ και Φαν Ντάικ, κάτι που προκαλεί το πλατύ χαμόγελο του Γιούργκεν Κλοπ κυρίως ενόψει του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και κατά δεύτερον για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ. 



Σαλάχ και Φαν Ντάικ προπονούνται και είναι έτοιμοι για το quadruple (vid)

Ο Αιγύπτιος και ο Ολλανδός είχαν την καλύτερη διάθεση το απόγευμα της Παρασκευής στο πρόγραμμα των «κόκκινων», δυο μέρες πριν από το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή πόσο χρόνο θα τους δώσει στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Γουλβς. 

Μπορεί η νίκη να είναι μονόδρομος για τη διατήρηση της ελπίδας αναφορικά με την ανατροπή του -1 από την κορυφή, ωστόσο, ο Κλοπ δεν θέλει να ρισκάρει πολύ, γνωρίζοντας πόσο μεγάλη σημασία έχει ο τελικός του Παρισιού σε μια εβδομάδα από σήμερα. 

Ωστόσο, το γεγονός πως οι Σαλάχ και Φαν Ντάικ προπονούνται κανονικά και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα μετά τον τελικό του Κυπέλλου, είναι το πιο χαρμόσυνο νέο για το κλαμπ του λιμανιού. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης