Ο ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ φέρεται πως πάτησε οπαδό της Νότιγχαμ Φόρεστ όταν ήταν πεσμένος στον χορτάρι! (vid)

Κατά την διάρκεια της εισβολής των οπαδών της Φόρεστ στον αγωνιστικό χώρο του Σίτι Γκράουντ, ο Όλιβερ ΜακΜπέρνι φέρεται να πάτησε έναν από αυτούς όσο ήταν πεσμένος στο έδαφος, κάτι που ο ίδιος ο παίκτης αρνείται.



Ο ΜακΜπέρνι της Σέφιλντ φέρεται πως πάτησε οπαδό της Νότιγχαμ Φόρεστ όταν ήταν πεσμένος στον χορτάρι! (vid)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην διαδικασία των πέναλτι και έφτασε στον τελικό των play-off του Γουέμπλεϊ για να αντιμετωπίσει την Χάντερσφιλντ. Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, οι οπαδοί της Φόρεστ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο του Σίτι Γκράουντ για να πανηγυρίσουν, όμως τα πράγματα ξέφυγαν, με έναν εξ αυτών να χτυπάει με το κεφάλι του τον Μπίλι Σαρπ.

Ωστόσο, ένα βίντεο δείχνει τον Όλιβερ ΜακΜπέρνι να πατάει έναν φίλο της ομάδας του Στιβ Κούπερ όσο ήταν πεσμένος στο έδαφος, κάτι που αρνείται ο ίδιος. Ο Σκωτσέζος επιθετικός είχε μείνει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού ενώ φορούσε χειρουργική μπότα, κάτι που είναι εμφανές και στο βίντεο.

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το «ντοκουμέντο» παρότι το θύμα της φερόμενης επίθεσης δεν έχει καταγγείλει το περιστατικό.

 

Στράτος Μαρίνος