Εξετάζει την περίπτωση του Κουκουρέγια η Μάντσεστερ Σίτι!

Την περίπτωση του Μαρκ Κουκουρέγια φαίνεται πως εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ισπανό αριστερό μπακ της Μπράιτον να έχει  προσελκύσει το βλέμμα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που θα μπορούσε να διαθέσει έως και 30 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει δικό του!



Εξετάζει την περίπτωση του Κουκουρέγια η Μάντσεστερ Σίτι!

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για την τελευταία αγωνιστική της Premier League απέναντι στην Άστον Βίλα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παύουν να ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Παίκτες θα φύγουν, όπως ο Φερναντίνιο, παίκτες θα έρθουν, όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ αισίως, έγινε γνωστός και ο δεύτερος στόχος των «πολιτών», που ακούει στο όνομα, Μαρκ Κουκουρέγια!

Πρόκειται για τον αριστερό οπισθοφύλακα της Μπράιτον, ο οποίος πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα και θυμίζουμε πως αποτελεί και την πιο ακριβή μεταγραφή των «γλάρων» σε ολόκληρη την ιστορία τους.

Σύντομα λοιπόν, ο Ισπανός μπακ προσέλκυσε τα βλέμματα και πλέον μένει να δούμε αν τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μάντσεστερ Σίτι να πληρώνει 30 εκατομμύρια λίρες για να τον αποκτήσει, αληθεύουν.

Διότι, αν αυτά έχουν ρεαλιστική υπόσταση, τότε ο Μαρκ Κουκουρέγια θα μεταβεί στο Μάντσεστερ για λογαριασμό της Σίτι και θα αποτελέσει έναν από τους… ελάχιστους Ισπανούς που ήρθαν στην Premier League και κατάφεραν μέσα σε 365 ημέρες να πάρουν μεταγραφή στην... πρωταθλήτρια!

Δημήτρης Μανάκος