Ντροπιαστικές σκηνές: Οπαδός της Νότιγχαμ επιτέθηκε στον Μπίλι Σαρπ, χρειάστηκε ράμματα ο αρχηγός της Σέφιλντ! (vids)

Σκηνές που προκαλούν αποτροπιασμό έλαβαν χώρα στο Σίτι Γκράουντ μετά την πρόκριση της Νότιγχαμ Φόρεστ, με έναν οπαδό να επιτίθεται με το κεφάλι στον αρχηγό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μπίλι Σαρπ.



Ντροπιαστικές σκηνές: Οπαδός της Νότιγχαμ επιτέθηκε στον Μπίλι Σαρπ, χρειάστηκε ράμματα ο αρχηγός της Σέφιλντ! (vids)

Η Νότιχγαμ Φόρεστ πήρε την πρόκριση, παρά την νίκη με 2-1 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, χάρη στην ηρωική εμφάνιση του τερματοφύλακά της, Μπρις Σάμπα που απέκρουσε τρία πέναλτι μετά από 120 λεπτά χωρίς νικητή και έστειλε την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη στον τελικό ανόδου στο Γουέμπλεϊ.

Με το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή, ο κόσμος των γηπεδούχων ξεχύθηκε στον αγωνιστικό χώρο για να γιορτάσει με τους παίκτες την πρώτη τους παρουσία στο Γουέμπλεϊ έπειτα από 30 χρόνια.

Ωστόσο, ένας οπαδός της Νότιγχαμ επιτέθηκε με ορμή στον Μπίλι Σαρπ που βρισκόταν δίπλα στον πάγκο της ομάδας, με αποτέλεσμα ο αρχηγός της Σέφιλντ να χρειάζεται σωριάζεται στο έδαφος και να χρειάζεται ράμματα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένοχος ταυτοποιήθηκε και έχει ήδη συλληφθεί, με τον τεχνικό των «λεπίδων» να ζητάει την άμεση φυλάκισή του για την πράξη του.

 

Στράτος Μαρίνος