Ο Μίλνερ έκανε ντεμπούτο 145 ημέρες πριν γεννηθεί ο Έλιοτ και τώρα αγωνίζονται μαζί! (vids)

Η Λίβερπουλ παρατάχθηκε με τον Τζέιμς Μίλνερ και τον Χάρβεϊ Έλιοτ στον αγωνιστικό χώρο για πρώτη φορά, με τους δύο παίκτες να έχουν 17 χρόνια διαφορά και τον αρχηγό της Λίβερπουλ να κάνει ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ πριν καν γεννηθεί ο 19χρονος συμπαίκτης του.



Ο Μίλνερ έκανε ντεμπούτο 145 ημέρες πριν γεννηθεί ο Έλιοτ και τώρα αγωνίζονται μαζί! (vids)

Η Λίβερπουλ δέχτηκε το σοκ από το γκολ του Ρέντμοντ στο 12ο λεπτό, όμως έδειξε πως θέλει σαν τρελή το πρωτάθλημα, ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ και επικρατώντας με 2-1 της Σαουθάμπτον, παρατείνοντας το θρίλερ μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε σε 9 αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Τσέλσι για τον τελικό του FA Cup, με τους Τζέιμς Μίλνερ και Χάρβεϊ Έλιοτ να βρίσκονται μαζί στον αγωνιστικό χώρο για πρώτη φορά ως βασικοί.

Μάλιστα, τους δύο παίκτες τους χωρίζουν 17 χρόνια, με τον αρχηγό της Λίβερπουλ να είναι γεννημένος το 1986 ενώ ο Έλιοτ το 2003. Μάλιστα, ο Μίλνερ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ τον Νοέμβριο του 2022 με την φανέλα της Λιντς, 145 ημέρες πριν καν γεννηθεί ο 19χρονος Έλιοτ.

Ωστόσο, η φρεσκάδα και η ενέργεια του νεαρού άσου σε συνδυασμό με την εμπειρία και το «μυαλό» του αρχηγού, βοήθησαν σε μεγάλο βαθμό τους «ρεντς» να ανατρέψουν το σκορ και να κυνηγήσουν το όνειρο του πρωταθλήματος στην τελευταία αγωνιστική.

Στράτος Μαρίνος